play

Arbetsplats för några få (Vision)

Så har samhällets normer förflyttats på 100 år

Anders, Johan, Nils och Erik. Vårt drömteam på arbetsplatsen och ett gäng tjänstemän som aldrig hört talas om mångfald, jämställdhet och allas lika värde.

Ja, så hade det kunnat se ut om vi inte kämpat för en arbetsplats för alla, och samhällets normer inte hade förändrats under de senaste hundra åren.

Fackförbundet Vision har skapat e-utbildningen En arbetsplats för alla, som innehåller kompetensutveckling om mångfald på bara 20 minuter. För att ge en historiebeskrivning bad Vision oss att ta fram en film som på ett modernt och roligt sätt berättar om de framsteg som gjorts.

Vi på AHA Produktion står för totalproduktion: idé, manus och produktion. Rösten läses av skådespelaren Bahar Pars, känd bland annat från filmen En man som heter Ove.

 

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är en kommunikationsbyrå som gör film. Vi är journalister och vi är nyfikna på dig!  Vi älskar samhällsfrågor och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättandeteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow