Vi gör det begripligt

AHA Produktion är ett produktionsbolag – en filmbyrå – i Stockholm. Vi är journalister, filmproducenter och animatörer som hjälper företag och organisationer att kommunicera med hög trovärdighet och professionalism.

Ekosystemtjänster. Psykisk ohälsa. Och inkluderande arbetsplatser. Hos oss är varje uppdrag unikt. De flesta kräver en förmåga att sätta sig in i komplicerade frågor och omvandla budskapets kärna till film.

Nedan Karin Tegnér som alltid håller sig à jour 🙂

Redaktionellt berättande

På AHA Produktion arbetar vi med redaktionellt berättande. I dag är vi nio journalister och filmproducenter som producerar social video, grafisk film/animerad filmer, informationsfilm, reportage, explainervideos, interna filmer och employer brandingfilm som till exempel ska öka närvaron i sociala medier, bygga varumärke, rekrytera eller sprida kunskap.

Vi jobbar med samhällsaktörer

Våra uppdragsgivare återfinns inom privat sektor, medlemsorganisationer och offentlig sektor. Med åren har vi byggt upp en erfarenhet av de särskilda förutsättningar som råder i samarbetet med samhällsaktörer, som bland annat innebär att vi känner till innebörden av att utgå från ett normkritiskt, jämställt och inkluderande förhållningssätt.

Bilden nedan från vänster till höger: filmfotograf Peter Osslund och producenterna Anna Widmark och Karin Tegnér.

Film på olika språk

Vi har också stor erfarenhet av film på olika språk, till exempel film som riktar sig mot nyanlända, och känner till de utmaningar som följer med översättningar, språkgranskning och inläsning på olika språk.

Små, dedikerade team

När du arbetar med oss är kommunikationen enkel och rak. Vi arbetar i små, dedikerade team och för att processen ska kännas smidig för dig som uppdragsgivare.

Ofta är vi bara två medarbetare i filmteamet. På bilden Hanna Nilsson, VD och producent, och Jonathan Bergqvist, filmfotograf och redigerare, på språng.

Vi har kollektivavtal

Vi är också måna om oss själva. Alla som jobbar på AHA Produktion ska må bra och trivas – och självklart har vi kollektivavtal.

På bilden Jens Cronheim, producent, och Viktor Tornfors, motion designer.

Välkommen att höra av dig till oss på AHA Produktion!

Eller läs mer om vår process

 

Jonathan Bergqvist

Filmare & Redigerare
0703 29 59 88
jonathan.bergqvist@ahaproduktion.se

Anna Widmark

Exekutiv producent (föräldraledig)
0706 974 647
anna.widmark@ahaproduktion.se

Jens Cronheim

Producent (föräldraledig)
0709 81 69 01
jens.cronheim@ahaproduktion.se

Viktor Tornfors

Motion designer
viktor.tornfors@ahaproduktion.se

Hanna Blanksvärd

Kund- och marknadsansvarig
0707 536 925
hanna.blanksvard@ahaproduktion.se

Hanna Nilsson

VD & byråchef
0708 971 616
hanna.nilsson@ahaproduktion.se

Stefan Mathiasson

Redigerare
stefan.mathiasson@ahaproduktion.se