Informationsfilm

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm som gör informationsfilm. Vi är filmproducenter specialiserade inom redaktionell kommunikation, samhällskommunikation och komplicerade frågor, som kräver kunskap, research och en djupare förståelse av filmens innehåll.

Det svåra blir enkelt

Med en välproducerad informationsfilm gör vi det komplicerade enkelt. Vi använder illustrerande exempel, vi ritar upp processer eller låter en expert alternativt berättarröst förklara hur någonting fungerar. Målet är att göra ditt ämne så intressant, lättbegriplig och pedagogiskt som möjligt.

Film som engagerar

En informationsfilm kan göras på många olika sätt. Innan vi föreslår en berättarteknik går vi igenom filmens innehåll och budskap. Kan vi förenkla innehållet? Hur stor kunskap har målgruppen om ämnet sedan tidigare? Tillför vi filmen någonting genom att inkludera intervjuer med en eller flera experter – eller blir kommunikationen mer koncis och pedagogisk med berättarröst och animation?

Lång erfarenhet

Sedan 2008 har vi hjälpt företag, organisationer och samhällsaktörer att nå ut med film och video i olika format och stilar – traditionell och animerad informationsfilm och ofta genom att kombinera de olika teknikerna. På det sättet skapar vi både trovärdighet, känsla och pedagogik.

Välkommen till AHA Produktion! Hur kan vi hjälpa till med din informationsfilm?

Kontakta oss

Projekt inom Informationsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Andra tjänster